Налаштування життєпису та позначок на Facebook

Вже близько півроку у мережі Facebook поширюється вірус, у результаті якого ніби-то відео порнографічного характеру з’являється у Вас на стіні і на ньому позначаються Ваші друзі. Щоб уникнути поширення на Вашій сторінці подібних позначень, а також загалом небажаних фото та дописів, можна налаштувати профіль. Тоді усі фото та дописи, на яких Вас позначатимуть, спочатку бачитимете лише Ви, а тоді вже за бажанням зможете додати їх на свою сторінку, не додавати на сторінку, але залишити позначку, або взагалі видалити позначку. Пропонуємо до Вашої уваги покрокову інструкцію налаштувань.

 

налаштування

Крок 1

Натисніть на налаштування у правому верхньому кутку Вашої сторінки, поряд із оновленнями від друзів.

 

2

Крок 2

У графі «Життєпис та позначки» поставте налаштування таким чином, щоб поряд із пунктом «Переглядати дописи, в яких вас позначають ваші друзі, перш ніж вони з’являться у вашому життєписі?» стояла позначка «Увімкнено».

3

Крок 3

Поряд із пунктом «Переглядати позначки, залишені людьми у ваших дописах, перш ніж вони з’являться у Facebook?» стояла позначка «Увімкнено».

4

Крок 4

Тепер, коли Вас позначатимуть на фото чи у дописі, Вам надходитиму сповіщення, перейшовши за яким зможете підтвердити чи видалити позначку. Також до непідтверджених позначок можна перейти, натиснувши на основну сторінку Вашого профілю. На обкладинці профілю є кнопка «Показати облік діяльності». Якщо у Вас є непідтверджені дописи, поряд із написом червоним позначатиметься їх кількість.